بالا بردن سطح اطلاعات تخصصي و حرفه‌اي صنعتگران

به گزارش ميراث آريا(chtn)، رئيس سازمان ميراث فرهنگي ،صنايع دستي و گردشگري استان کردستان با بيان اين مطلب گفت: يکي از خصوصيات صنايع دستي اين است که اين صنعت حاصل روح ملت‌ها و آئين فرهنگ ملي کشورهاست که به سادگي با رجوع به آمار صنايع دستي کشورها به روحيه مردم آن کشورها مي‌توان پي برد .

علي فعله‌گري افزود: بنابراين صنايع دستي تنها يک کالا براي مبادله نيست بلکه خصوصيات فرهنگي و ويژگي‌هاي اقوام از طريق اين کالا مبادله مي‌شود و نوعي ارتباط را ايجاد مي‌کند.

رئيس سازمان ميراث فرهنگي ،صنايع دستي و گردشگري استان کردستان تصريح کرد :شوراي جهاني صنايع دستي با شمار محدودي از اعضا کار خود را آغاز کرد و در حال حاضر 90 کشور جهان را تحت پوشش دارد.

وي در ادامه با بيان اينکه دبيرخانه آن در شهر آمستردام کشور هلند قرار دارد، مهمترين هدف‌هايي که اين شورا، به عنوان يک ارگان غير انتفاعي غيردولتي، قائل شده است را تشويق، کمک و راهنمايي صنعتگران و همچنين بالا بردن سطح اطلاعات تخصصي و حرفه اي آنها با توجه به زمينه هاي متفاوت فرهنگي موجود در هر يک از کشورهاي عضو برشمرد .

فعله‌گري همچنين گفت : حفظ و تقويت صنايع دستي و تجلي آن به صورت رکن عمده‌اي از حيات فرهنگي ملت‌ها و ايجاد همبستگي ميان صنعتگران سراسر جهان نيز از ديگر اهداف اين شورا اعلام شده است ./104

انتهای پیام/

کد خبر 138803231